Fenechiu: Am mers cu Băsescu de mână, la alegeri. Mi-a făcut rău în viață

Băsescu Fenechiu
Băsescu Fenechiu

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a arătat, miercuri seara, cum l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajungă președinte, după care șeful statului i-a făcut "enorm de mult rău".

"Eu din campania din 2004 - poate și după aia pentru o scurtă perioadă - nu am mai discutat cu dl Traian Băsescu niciodată. Am contribuit enorm la campania din 2004, când a fost ales președinte. M-am urcat cu dlui și i-am ridicat mâna sus în multe camioane și i-am rugat pe români, i-am convins să voteze pentru dl Traian Băsescu. Am crezut extraordinar de mult atunci că așa e bine", a declarat Relu Fenechiu, în emisiunea "Tonomatul lu' Ciutacu", de la România Tv.

El susține că dosarul penal pe care îl are în Justiție este "realizarea" celui pe care l-a ajutat să ajungă președintele țării.

"Traian Băsescu mie mi-a făcut enorm de mult rău în viață. Nu vreau să vă spun cam care a fost viața mea în toți acești opt ani de când port această povară a unui dosar penal. Sută la sută de la Traian Băsescu mi se trage", a adăugat ministrul Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel