Femeile din delegaţia României în China au încălcat reguli de protocol şi s-au îmbrăcat în alb, simbol al doliului în China - VIDEO

doliu_18504400
doliu_18504400

Cu pletele-n vânt, îmbrăcate cu hainele pe care probabil le poartă şi la o plimbare în parcul Herăstrău. Cam aşa au arătat doamnele şi domnişoarele consilier sau director care l-au însoţit pe premierul Emil Boc în vizita oficială efectuată-n China. Şi nu au încălcat doar regulile de protocol sau etichetă. Ci chiar şi pe cele de bun simţ.

Daniela Drăghia, directorul Companiei de Drumuri şi autostrăzi din România, a mestecat gumă în timp ce se afla la masă cu premierul republicii Chineze. Probabil obişnuită mai mult cu muncitorii de pe şantier, nu şi-a dat seama că aşa ceva nu se face într-un cadru festiv.

Ştefania Ferentz, şefa de cabinet a premierului, în mod sigur nu s-a interesat care sunt obiceiurile chinezeşti. Pentru că altfel ar fi evitat să se îmbrace în alb, care reprezintă culoarea morţii în China. Iar la întâlnirea cu preşedintele Republicii ar fi venit cu părul prins.

Aceeaşi gafă a fost făcută şi de consiliera premierului, Andreea Paul Vass care, probabil, s-a gândit că albul simbolizează puritatea. Dar nu în China.

Ioana Muntean, purtător de cuvânt al guvernului a făcut un alt gen de greşeală. Apărând în pantaloni, scrie realitatea.net.

Doina Tănase, consilier de imagine al ministrului Transporturilor, Anca Boagiu. Probabil a fost luată prin surprindere de întâlnirile cu preşedintele şi premierul Chinei. Şi se pregătise de fapt să facă doar un tur al muzeelor. La întâlnirea cu premierul Wen Jiabao a apărut într-o ţinută cam... lejeră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel