Femeie acuzată de delapidare pentru o casetă video închiriată acum 20 de ani, în SUA

Imagine de InspiredImages de la Pixabay
Imagine de InspiredImages de la Pixabay

O femeie din SUA a aflat că este acuzată de delapidare când a vrut să-și schimbele numele de pe permisul auto, în urma căsătoriei, pentru că nu ar fi înapoiat o casetă video închiriată acum 20 de ani. 

Caron McBride a aflat, după ce s-a căsătorit și a vrut să-și schimbe numele de pe permisul auto, că este acuzată de delapidare pentru că nu ar fi înapoiat o casetă video închiriată acum 20 de ani. 

Ea a povestit pentru Fox News că și-a făcut programare online la registrul auto din Texas și a primit un email în care i se spunea că are „o problemă în Oklahoma”. Când a sunat să vadă despre ce e vorba, a aflat că la procuratura din Comitatul Cleveland că a fost pusă sub acuzare pentru delapidarea unei proprietăți închiriate în martie 2000. 

Mai exact, documentele arată că McBride a închiriat caseta video „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă” în orașul natal, în 1999, și nu a mai returnat-o.

Femeia susține că nu a închiriat caseta video 

Caron McBride susține însă că nu a închiriat caseta video și suspectează că un fost coleg de apartament, care avea trei fete, s-ar fi folosit de numele ei. 

Procurorul general al Comitatului a anunțat că va renunța la acuzațiile împotriva sa, acestea fiind înaintate de predecesorul său. 

„Doar fiindcă procurorul a renunțat la caz asta nu înseamnă că el a dispărut de tot. Nu este atât de simplu precum completarea unui formular. Trebuie să dai în judecată statul Oklahoma pentru a obține curățarea cazierului”, a explicat avocatul său, Ed Blau.

De asemenea, Caron McBride crede că ar fi fost respinsă la angajare de mai multe ori din cauza acestei acuzații, fără i se aducă la cunoștință informația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel