Urmărește emisiunea live


Femei violate. Profesorul Ispas: Din păcate, există un dar...

Profesorul Gabriel Ispas a reacționat după ce Vasile Răducă, preot profesor doctor la Facultatea de Teologie, a spus, într-o emisiune la Radio Trinitas, că una din cauzele gravidității la femeile violate este că le-a plăcut.

”Am citit, oripilat, declaratiile inadmisibile, impardonabile si abjecte ale fostului meu profesor, Vasile Raduca, intr-o emisiune la Trinitas! Salut pozitia echilibrata a purtatorului de cuvant al Patriarhiei, care s-a delimitat clar de afirmatiile din emisiune.

Dar, din pacate, exista un dar: pr Raduca este prodecan al Facultatii de Teologie, cu binecuvantarea Patriarhului Daniel! Si, ca titular al catedrei de morala crestina, ii invata pe studenti aceleasi lucruri!

I-am dat sa citeasca textul unui ginecolog, musulman... de mult nu am auzit hohote de ras atat de pline de inteles! Fara cuvinte...”, a scris Gabriel Ispas pe Facebook.

Vasile Răducă este parohul Bisericii Kretzulescu, secretar al Comisiei de Bioetică a Patriarhiei Române și a fost decorat de două ori de Patriarhul Daniel, potrivit prezentării de pe pagina de internet a Universității București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel