Feli, filmulețul cu fiica ei care i-a cucerit pe fani. A strâns mii de aprecieri și comentarii. "Tu o iubești pe mama ta?" (VIDEO)

Feli a luat decizia de a posta un filmuleț cu fiica ei, după ce s-a ferit să o expună foarte mult, până acum. Fanii au fost cuceriți.

"Am ales să fiu mai zgârcită, când vine vorba de Nora Luna. Am mai spus asta. Dar ador să vorbesc de ea, după cum se vede bine, încă de când era o Luniță mică în burtică. Mai suntem puțin în vacanță și am simțit, acum, să împart cu voi un video dintr-o dimineață a noastră. Nora îi spectaculoasă. Ce învățător bun!

În fiecare zi, mă învață sa fiu un om mai bun și îmi amintește, în fiecare secundă când o țin în brațe, să nu uit să mă joc câteodată - vorba lui Smiley. Mulțumesc, iubita mamei!" , a scris artista pe Instagram.

 
 
View this post on Instagram

Am ales sa fiu mai zgârcită cand vine vorba de Nora Luna. Am mai spus asta. Dar ador să vorbesc de ea după cum se vede bine încă de când era o Luniță mică in burtică. ❤️ Mai suntem puțin în vacanță și am simțit acum să împart cu voi un video dintr-o dimineață a noastră. Nora îi spectaculoasă. Ce învățător bun! În fiecare zi mă învață sa fiu un om mai bun și îmi amintește in fiecare secundă când o țin in brațe să nu uit sa ma joc câteodată - vorba lui @smiley_omul. ❤️ Mulțumesc, iubita mamei! ☁️???? #eusuntfeli #felidinpoveste #noralunamea #teiubescdintotdeauna

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) onJan 30, 2020 at 10:24am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel