FC Viitorul Constanța - Chindia Târgoviște. 5 goluri marcate în primul meci de baraj pentru Conference League / Video

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

FC Viitorul Constanţa a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2 (1-1), joi seara, în deplasare, la Buzău, în primul meci de baraj pentru calificarea în competiţia de fotbal Europa Conference League.

Meciul le-a opus pe cele mai bune echipe din play-out (UTA nu are licenţă de cupele europene, iar FC Viitorul avea avantaj în meciurile directe Gaz Metan Mediaş, n. red.). Chindia, care nu i-a putut utiliza pe cei trei jucători împrumutaţi de FC Viitorul, Tiberiu Căpuşă, Paul Iacob şi Marco Dulca, a deschis scorul prin Daniel Popa (6).

FC Viitorul a egalat prin Andrei Artean (38), cu o lovitură de cap, după un corner, iar în debutul reprizei secunde a preluat controlul conducerea prin golul înscris de Ely Fernandes (50), cu un şut din 6 metri. Echipa antrenată de Emil Săndoi a egalat prin internaţionalul moldovean Vadim Raţă (64), cu un şut deviat. Congolezul Juvhel Tsoumou, lansat de Răzvan Grădinaru, a marcat golul victoriei (86).

VIDEO:

În ultimul meci de baraj pentru Europa Conference League, FC Viitorul o va înfrunta pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în data de 30 mai (20:30), la Sfântu Gheorghe. AFC Chindia Târgovişte - FC Viitorul Constanţa 2-3 (1-1), Stadion Gloria - Buzău.

Au marcat: Daniel Popa (6), Vadim Raţă (64), respectiv Andrei Artean (38), Ely Fernandes (50), Juvhel Tsoumou (86). Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş) Observator CCA: Irina Mîrţ (Bucureşti).

Amintim faptul că CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Academica Clinceni, 0-0, miercuri, pe Stadionul Ion Oblemenco, într-un meci din etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Cel mai important element din acest meci, primul jucat cu spectatori pe Oblemenco după mai bine de un an de zile, a fost debutul lui Atanas Trică-Balaci (16 ani) la Universitatea. Nepotul legendarului Ilie Balaci a intrat pe teren în min. 88, purtând tricoul cu numărul 88 (8 a fost numărul pe care îl purta Ilie Balaci).

Meciul în sine a fost unul fără miză, după ce Universitatea a cucerit Cupa României, iar Academica nu a părut suficient de motivată pentru a obţine o victorie care să îi asigure locul al cincilea.

VEZI ȘI Becali, despre Edi Iordănescu: 'Poate fi oricând antrenor la FCSB!'. Răspunsul tehnicianului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel