Cerniauskas, transferat la FC Dinamo

În urma accidentării portarului Laurențiu Brănescu, FC Dinamo l-a transferat pe Vytautas Cerniauskas, jucător care a mai evoluat în tricoul "roș-alb" în sezonul competițional 2015-2016.

"Mă bucur ca m-am întors. Nu am semnat încă, dar nu cred că vor fi probleme. Vizita medicală a decurs normal și acum nu mai pot decât să sper că ne vom califica în Play Off și vom câstiga Cupa României și Cupa Ligii. Despre Cosmin Contra nu știu foarte multe, dar îmi amintesc lucrurile bune făcute la Petrolul. Personal, sunt pregătit să mă lupt cu Penedo pentru postul de titular", a spus Cerniauskas, pentru Digisport.

Internaționalul lituanian și-a început cariera la FK Ekranas (2008-2010) și a mai evoluat la FC Vaslui (2010-2014), MKS Korona Kielce (2014-2015), FC Dinamo București (2015-2016) și, din vara anului trecut, la Ermis Aradippou FC. 

Noul portar al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și s-a alăturat lotului pregătit de Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

39 de meciuri a adunat Vytautas Cerniauskas, în toate competițiile, în tricoul echipei din Ștefan cel Mare: 34 în Liga 1 Orange, 4 în Cupa României și unul în Cupa Ligii. Dintre acestea, 14 partide fără gol primit a avut acesta, sezonul trecut, în poarta dinamoviștilor.

4 selecții are noul transfer al "roș-albilor" la echipa națională a Lituaniei. A apărat, de asemenea, 21 de meciuri pentru reprezentativele U21, U19 și U17 ale Lituaniei.

99 este numărul cu care Vytautas Cerniauskas va evolua la FC Dinamo București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel