FBI: Soțul Ivankăi Trump, ANCHETAT

Jared Kushner, ginerele președintelui american Donald Trump, se află în atenția Biroului Federal de Investigații (FBI) în cadrul anchetei asupra relațiilor anturajului prezidențial cu Rusia, infromează Reuters, potrivit Agepres.

Kushner este investigat din cauza relațiilor cu cetățeni ruși, inclusiv ambasadorul Rusiei în SUA, Serghei Kisliak, și un bancher din Moscova, au declarat ziarului Washington Post surse informate despre anchetă.

Potrivit NBC, FBI crede că ginerele președintelui deține informații importante pentru anchetă. Postul de televiziune nu a reușit să afle dacă Biroul i-a cerut lui Kushner vreun document și nici dacă el este suspectat de vreo infracțiune.

Ancheta este condusă de un procuror independent, Robert Mueller, care încearcă să afle dacă a existat o coordonare între echipa de campanie electorală a lui Trump și guvernul Rusiei.

Căsătorit cu una din fiicele președintelui, Ivanka Trump, Jared Kushner este unul din consilierii apropiați ai lui Donald Trump și are un rol important în politica externă a SUA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel