Familia Regală, pregătiri de Crăciun la Castelul Săvârșin

Foto: Facebook Familia Regală a României
Foto: Facebook Familia Regală a României

Familia Regală este în toiul pregătirilor de sărbători. 

"Programul Custodelui Coroanei și al Principelui Radu în zilele de sărbătoare ale Crăciunului și în cele ale Anului Nou rămâne același, ca în fiecare an. Masa de Ajun și bradul de Crăciun au fost împodobite în castel, iar cele 300 de pachete cu cadouri pentru familiile aflate în nevoie și pentru oamenii vârstnici sau bolnavi au fost pregătite.

Darurile pentru familiile sus-amintite vor fi oferite în zilele de 22, 23 și 24 decembrie.Angajații Ocolului Silvic Regal și cei ai Fundației Colecția Familiei Regale vor primi, de asemenea, din partea Majestății Sale, un cadou de Crăciun care va cuprinde bunătăți tradiționale și produse pentru curățenia casei. Întâlnirea celor două colective de angajați cu cuplul regal va avea loc la sfârșitul zilei de 23 decembrie.

La prânz, în ziua de 24 decembrie, în Satul Regal vor fi prezenți dubașii din Săvârșin care, îmbrăcați în straie tradiționale, vor da glas colindelor străvechi ale locului", este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Majestatea Sa Margareta se va adresa românilor

În ziua de 24 decembrie, ca în fiecare an, Custodele Coroanei va adresa un mesaj românilor din țară, din Republica Moldova și din toate colțurile lumii. Mesajul va putea fi vizionat pe paginile regale Internet începând cu ora 15.00.

Calendarul regal pentru anul 2022

În preajma Crăciunului și a Anului Nou, Curtea Veche Publishing a adus în librării calendarul regal pentru anul 2022. Filele fiecărei luni ilustrează simboluri ale suveranității și independenței Statului român modern. Sunt prezentate Coroana de Oțel, coroanele Reginelor Elisabeta și Maria, sceptrul regal, tronurile regale, precum și ordinele și medaliile dinastice.

Împreună, ele reflectă cum nu se poate mai bine fraza rostită de Regele Mihai în Parlamentul României, în anul 2011:"Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenței, suveranității și unității noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, și a Națiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate și modestie".Textul calendarului este scris de Alteța Sa Regală Principele Radu. Fotografii de Daniel Angelescu, transmite Familia Regală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel