Explozii în parc. Un mort și trei răniți

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Noaptea trecută au avut loc două explozii aproape simultane într-un parc din Utsunomiya, capitala prefecturii Tochigi, care se află la nord de Tokyo. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite.

Persoana care și-a pierdut viața a fost găsită cu arsuri pe corp în Parcul Joshi, după ce poliția a primit un apel telefonic în jurul orei local 11.40 (02.40 GMT) prin care era anunțată că o persoană a fost văzută cuprinsă de flăcări după ce a fost auzit zgomotul unei explozii, potrivit Agerpres

Cele trei persoane rănite se aflau de asemenea în parc, unde este în desfășurare un festival de folk. Unul dintre răniți, un bărbat, ar fi tratat pentru răni provocate de un șrapnel.

Cu puțin timp înainte de incident, mai multe mașini au luat foc într-o parcare din apropiere în jurul orei 11.30, după ce în zonă s-au raportat explozii. Potrivit Kyodo, nimeni nu a fost rănit în exploziile din parcare. În imaginile difuzate de televiziunea publică pot fi văzute două mașini arse la circa 200 de metri de parc și o bancă distrusă la marginea parcului.

Ambele incidente s-au produs într-o zonă centrală, unde se situează clădirile municipalității. Parcul este situat la o distanță de circa 500 de metri de o stație de metrou. Conform NHK, citată de Reuters, poliția investighează dacă există legături între cele două incidente.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel