Explozie la o uzină chimică din Germania. Deflagrația ar fi avut loc la un incinerator de deșeuri / VIDEO

Explozie la o uzină chimică din Germania. Deflagrația ar fi avut loc la un incinerator de deșeuri  / Sursă foto: Captură YouTube
Explozie la o uzină chimică din Germania. Deflagrația ar fi avut loc la un incinerator de deșeuri / Sursă foto: Captură YouTube

La fabrica Bayer din Germania a avut loc o explozie.

În această dimineață, în orașul Leverkusen din Germania a avut loc o explozie la fabrica Bayer. Explozia s-a produs la un incinerator de deșeuri. Agenția de protecție civilă a guvernului german a avertizat cu privire la un „pericolul extrem”, potrivit Reuters.

Mai mulți localnici au spus că, în urma zgomotului puternic, mai multe ferestre au fost zguduite. De asemenea, nu sunt raportate victime până la acest moment.

Poliția a spus că nu este încă clar cât de multe pagube au fost cauzate și că un număr mare de personal de urgență se afla la fața locului. Peste 30 de companii operează pe site-ul Chempark din Leverkusen, inclusiv Covestro (1COV.DE), Bayer, Lanxess (LXSG.DE) și Arlanxeo, potrivit site-ului său web.

Incendiu la Petromidia

'La începutul lunii iulie, a avut loc un incident pe platforma rafinăriei Petromidia, în cadrul instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM).

Conform procedurilor interne de gestionare a situațiilor de criză, procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate în condiții de siguranță. În acest moment, echipele de intervenție acționează pentru controlul și stingerea incendiului.

Mulțumim autorităților pentru profesionalismul și promptitudinea cu care au reacționat la acest incident.

Vom revenim cu mai multe detalii, în cel mai scurt timp.', a transmis Echipa de Comunicare a Grupului KMG International.

Noi precizări ale KMG International

Echipa de Comunicare a Grupului KMG International a revenit cu o informare vizavi de incidentul de la Rafinăria Petromidia Năvodari. 

'Prioritatea pentru noi, de la începutul incidentului la rafinăria Petromidia, a fost siguranța angajaților noștri. Tot personalul rafinăriei Petromidia a fost evacuat și procesele tehnologice au fost oprite.

Din păcate, ca urmare a accidentului, 5 dintre colegii noștri se află în îngrijiri medicale la Spitalul Județean Constanța.

Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Suntem alături de familiile victimelor în acest moment tragic.

În acest moment, incendiul din cadrul instalației HPM este izolat și stabilizat, echipele interne și externe fac eforturi pentru a-l stinge în cel mai scurt timp.

Va reamintim că, în cursul acestei zile, pe platforma Petromidia a avut loc un incident in cadrul instalației de hidrofinare petrol motorină (HPM). Vom revenim cu mai multe detalii, în cel mai scurt timp.', a mai informat Rompetrol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel