Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 9:30. Procente

EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 9:30. DCNews.ro realizează EXIT POLL online, pe 10 noiembrie 2019, cu privire la alegerile prezidențiale. Din oră în oră, veți afla procentele candidaților, potrivit EXIT POLL-ului online realizat de DCNews.ro.

Cititorii DCNews.ro pot bifa, pe parcursul zilei de 10 noiembrie, începând cu ora 07:00, în EXIT POLL-ul online DCNews.ro, cu ce candidat au votat la alegerile prezidențiale.

Iată cum au votat cititorii DCNews în EXIT POLL-ul online pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE până la ora 9:30:

Votul reprezintă opinia cititorilor DCNews. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Nu uitați că votul continuă!

EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 9:30. Procente. Orice cetățean român cu drept de vot poate vota la alegerile prezidențiale dacă, în ziua de 10 noiembrie, a împlinit 18 ani și deține un act de indentitate valabil. Sunt 14 candidați. Alegătorul optează cu ștampila votat în casuța aferentă candidatului ales.

EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 9:30. Procente. Procesul de vot se va încheia la ora 21.00. De menționat că secțiile din diaspora vor funcționa timp de trei zile, începând cu data de 8 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel