Execuție Stat Islamic: ISIS cere unui copil să execute "doi spioni ruși" - VIDEO

Ultima înregistrare difuzată de Statul Islamic arată un copil înarmat cu un pistol semi-automat care execută doi "spioni ruși", potrivit ibtimes.co.uk. Autenticitatea filmării nu a fost confirmată și este disputată de utilizatorii rețelelor sociale.

Reprezentantul Statului Islamic pretinde pe înregistrare că cele două victime sunt spioni ruși care și-au mărturisit apartenența. 

Vârsta copilului căruia i se cere să execute cele două persoane nu este cunoscută, dar se apreciază că are aproximativ 10 ani.

Videclipul de șapte minute publicat de mașina de propagandă a ISIS, Al Hayat Media, este intitulat "Descoperind un inamic din interior", și începe arătând confesiunile separate ale celor doi bărbați vorbitori de limba rusă.

CIA, greșeală enormă: ISIS are proporții incredibile

Cei doi pretind că s-au infiltrat în ISIS pentru a colecta informații necesare FSB-ului (serviciul secret rus). Unul dintre ei susține că a fost însărcinat cu asasinarea unei figuri centrale a ISIS.

Reprezentantul ISIS spune mai apoi că cei doi sunt uciși sub acuzația de spionaj și îndeamnă pe copil să execute asasinarea. Băiatul trage două focuri de armă de la distanță scurtă în capul presupușilor "spioni ruși".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel