Exatlon România. Cătălin Cazacu, primele declarații după eliminare

Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a părăsit competiția Exatlon duminică seara, cu doar câteva zile înainte de Marea Finală, după ce ''Faimoșii'' au pierdut protecția în jocul din Republica Dominicană împotriva Războinicilor. Motociclistul mărturisește că a simțit că Vladimir trebuia să meargă mai departe. 

Exatlon România. Cătălin Cazacu, primele declarații după eliminare!!! Deși consideră că niciunul dintre cei doi faimoși rămași nu ar fi trebuit să părăsească Exatlon, Cătălin Cazacu a simțit că Vladimir Drăghia va merge mai departe. 

Am spus în ceremonia de final că oricare dintre mine și Vladimir ar urma să iasă, niciunul nu merita să plece din acest joc.
Diferența de scor a fost mult prea mare pentru ceea ce am făcut noi aici. Sper, însă, ca oamenii de acasă să ne judece după ce am realizat în cele 5 luni petrecute aici, nu doar după ultimul joc. Pe de altă parte, toată viața am fost un sportiv care a fost demn, și asta sper să fie și fiul meu, la rândul său. Eu am simțit în ultima arenă că Vladimir ar trebui să meargă înainte. Judecând după ultimele două meciuri ale mele, m-am considerat mai slab decât el, iar demnitatea mea a spus că Vlad este omul care ar trebui să meargă mai departe., a declarat Cătălin Cazacu pentru wowbiz.ro.

Cătălin Cazacu, la doi pași de marele premiu

Niciodată nu am luat în considerare premiul și asta poate că m-a ajutat să ajung atât de departe. Am fost sărac o mare parte din viața mea, o să fiu sărac și în continuare. Banii or să mă încurce. Niciodată nu mi-am pus problema câstigării premiului. Cu toate acestea, aș fi ipocrit să nu recunosc faptul că victoria acestui gen de reality-show are farmecul său în palmares. Mă alin, însă, cu faptul că am ieșit cu doar două zile înainte de final., a adăugat motociclistul. 

Primul lucru făcut de Cazacu după eliminare

Știu că sună a clișeu, dar am pus mâna pe telefon, deși stângaci, pentru că nu știam cum se mai umblă cu el, și am sunat oamenii dragi din viața mea. Am început cu familia.., a mărturisit fostul concurent Exatlon pentru wowbiz.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel