EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. ELIMINARE Faimoși. Cine se întoarce în România - UPDATE

EXATLON ROMÂNIA. Geanina, Larisa și Diana Belbiță au fost nominalizate pentru eliminare. Miercuri seară, s-a aflat cine părăsește competiția.

Ediția difuzată miercuri, 18 aprilie, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 14: A sosit momentul cel mai așteptat. "Numele celei care părăsește Exatlon România, ediția 2018, este DIANA BELBIȚĂ", a spus Cosmin Cernat.

"Eu am descoperit un copil și un om foarte frumos. Mi-a făcut plăcere să te cunosc", i-a zis prezentatorul.

"Mă așteptam. Am simțit. Eram cu fetele și i-am zis Larisei că este ultima noastră plimbare pe plajă. Mi-a fost teamă să plec, dar mi-a fost teamă și să rămân. Îmi pare rău că las în urmă oameni. Pentru fetele mele, să rămână una lângă alta, iar pentru băieții mei, nu pot să le spun decât baftă. Pentru cei din echipa cealaltă, le spun că au câștigat respectul meu", a spus Diana Belbiță.

Mai rămân în competiție șase faimoși, în urma eliminării de miercuri seară.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 13: Diana Belbiță a spus că, în aceste zile, nu prea a discutat cu Giani Kiriță. "Am crezut în ea. (...) Diana, pentru mine, rămâne aceeași fată, dar atât. Restul... să faci pe victima, nu merge. Eu nu am venit să cresc copii aici. Noi chiar am vrut să vorbim toți în acea zi de eliminare", a spus Giani Kiriță, că "nu mai pot să tolerez".

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 12: Proba a fost câștigată de către Războinici.

VEZI ȘI Giani Kiriță, momente grele la EXATLON: Le simt ca un cuțit în spate

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 11: Războinicii sunt la distanță de un punct de victorie.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 10: Pe rețeaua de socializare Facebook, de pe un cont ce pare fals, a fost publicat următorul mesaj: "EXCLUSIV: Exatlon România a rămas fără prințesa Diana Belbiță. În urma voturilor, aceasta a părăsit competiția. Drum bun, Belbiță!". Mai multe, AICI.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 9: Faimoșii au recuperat, în acest moment diferența de scor fiind de doar un punct.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 8: Două puncte consecutive pentru Faimoși, scorul devenind 8-6 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 8: 8-4 pentru Războinici. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 7: Pentru prima oară în această probă, egalitate! Scorul a devenit 4-4.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 6: Războincii continuă jocul foarte bun, obținând un nou punct. Astfel, scorul devine 4-2.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 5: În acest moment, scorul este 3-1 pentru Războinici.

VEZI ȘI EXCLUSIV. REVOLTA unui fan EXATLON

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 4: Început perfect pentru Războinici! Scorul este 2-0 în favoarea acestora.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 3:  "Plouă din ce în ce mai tare. (...) Premiul e unul foarte tare, foarte frumos. Ieșiți din camp și plecați la Santo Domingo. Înainte, cei care câștigă vor mânca. Mergeți la concert", le-a spus Cosmin Cernat concurenților Exatlon.

CONFRUNTĂRILE

ROXANA – GEANINA

ȘTEFAN – VLADIMIR DRĂGHIA

CĂTĂLIN CAZACU – ALEX

IONUȚ – GIANI KIRIȚĂ

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 2: După nominalizările de marți seară, o nouă ceartă s-a iscat în echipa Faimoșilor. Giani Kiriță și Vladimir Drăghia o acuză pe Diana Belbiță că joacă rolul unei victime și că atitudinea ei nu este normală având în vedere că în echipă sunt oameni care au adus mai multe puncte decât ea, fiind desemnați deseori drept player of the week.

EXATLON. Diana Belbiță: "NU mă așteptam". Tensiuni fără precedent

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. Amintim că DC News a realizat un sondaj cu privire la eliminarea care va avea loc astăzi. În urma rezultatelor înregistrate, cele mai multe voturi le-a primit Geanina (53,71%), urmată de Diana Belbiță (35,34%) și Larisa (10,95%).

VEZI ȘI Eliminare la EXATLON. Rezultat SONDAJ. Risc pentru Geanina

-------

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. Faimoșii s-au confruntat, marți seară, cu o situație de care nu le-a fost dor. După ce au pierdut proba de protecție, aceștia au venit la Arena Exatlon pentru a propune trei membri ai echipei spre eliminare. Momentul a stârnit controverse, cu atât mai mult cu cât fetele au simțit că băieții din echipă complotează împotriva lor. În timp ce Vladimir Drăghia a câștigat protecția, fiind "Player of the week", jucătorul care a adus cele mai multe puncte, Valentin a câștigat imunitatea individuală. Astfel, nominalizate au fost Geanina, Larisa și Diana Belbiță.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. Situația dintre Faimoși a degenerat la Arena Exatlon. "M-a întristat că ideea unei propuneri a stârnit o reacție atât de violentă din partea Dianei. Aș fi preferat să țipe la mine, la noi, decât să fie atât de tristă. Țin la oamenii noi. Judec după performanța sportivă și e singurul motiv pentru care nu o să o propun pe Diana, deși cred că, în ultimul timp, mai valoroasă este Larisa", a spus Valentin Drăghia care a nominalizat-o pe Larisa.

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. Drăghia a mai intervenit: "Avem această situație: cineva trebuie să fie votat. Îi excludem pe cei care nu pot. Larisa a spus că ea știe că o să fie votată. Și au mai rămas trei. Cum alegem dacă nu după competențele sportive? (...) Încercam să aflu de la Belbi care e nemulțumirea". Diana Belbiță a zis: "Eu rămân surprinsă să văd că cei din echipa mea și-au numărat punctele. (...) Am avut naivitatea să sper că nu vom ajunge în punctul acesta. Am descoperit noi fețe".

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. De asemenea, la Arenă, a vorbit și Giani Kiriță: "Personal, pe mine m-a dezamăgit prin ce a făcut și prin ceea ce spune, ea crezând că ne poate lua la mișto. Poți să ne iei, o dată, de două ori, de trei ori. Am ajuns la o eliminare în care performanțele sportive sunt de bază. Nu pot să trag bețe cu Belbi care, în ultima perioadă, a adus trei puncte".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 18 APRILIE 2018. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel