EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. Rezultat SONDAJ. Risc pentru Geanina - UPDATE

Rodica Mitu / 18 apr 2018 / 19:17 Salveaza PDF Comentarii
EXATLON
Descriere foto: EXATLON

EXATLON ROMÂNIA. Geanina, Larisa și Diana Belbiță sunt nominalizate pentru eliminare.

UPDATE: DIANA BELBIȚĂ A FOST ELIMINATĂ.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018 - SONDAJ. Cel mai dramatic joc al acestei săptămâni s-a încheiat cu victoria Războinicilor, care și-au asigurat astfel protecția pentru încă o săptămâna la Exatlon. De partea cealaltă, Faimoșii au fost nevoiți să își nominalizeze trei membri pentru eliminare, lucru deloc ușor pentru ei. În cele din urmă, după lungi discuții și dezbateri, zarurile au fost aruncate. Vladimir Drăghia, player of the week, a nominalizat-o pe Larisa, Valentin, care a câștigat jocul de protecție individuală, a nominalizat-o pe Diana Belbiță, iar voturile echipei au mers către Geanina.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA, 17 aprilie 2018. Fanii, reacții: Prințesa Faimoasă a devenit Cenușăreasa!

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018 - SONDAJ. De menționat că Arena de marți seară a fost una extrem de tensionată, în contextul nominalizărilor. Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Diana Belbiță s-au "duelat" în replici.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018 - SONDAJ. DC News a realizat un sondaj cu privire la ELIMINAREA care va avea loc astăzi. În urma rezultatelor înregistrate, cele mai multe voturi le-a primit Geanina (53,71%), urmată de Diana Belbiță (35,34%) și Larisa (10,95%).

(w670)

 

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018 - SONDAJ. În această seară, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va părăsi competiția. Rămâne de văzut care va fi decizia celor ce urmăresc competiția. Rămâneți pe DC News pentru a afla dacă voturile cititorilor DC News corespund și de această dată cu preferințele fanilor EXATLON.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24