EXATLON ROMÂNIA, 17 aprilie 2018. Fanii, reacții: Prințesa Faimoasă a devenit Cenușăreasa!

EXATLON ROMÂNIA. Geanina, Larisa și Diana Belbiță sunt nominalizate pentru eliminare.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Cel mai dramatic joc al acestei săptămâni s-a încheiat cu victoria Războinicilor, care și-au asigurat astfel protecția pentru încă o săptămâna la Exatlon. De partea cealaltă, Faimoșii au fost nevoiți să își nominalizeze trei membri pentru eliminare, lucru deloc ușor pentru ei. În cele din urmă, după lungi discuții și dezbateri, zarurile au fost aruncate. Vladimir Drăghia, player of the week, a nominalizat-o pe Larisa, Valentin, care a câștigat jocul de protecție individuală, a nominalizat-o pe Diana Belbiță, iar voturile echipei au mers către Geanina.

De menționat că Arena de marți seară a fost una extrem de tensionată. Mai multe, AICI.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Cum se întâmplă mereu după propunerile spre eliminare, au curs mesajele celor care urmăresc emisiunea în mediul online. Iată câteva dintre acestea:

Haideți să votăm Geanina și Larisa, să o scoatem pe Belbiță! Nu mai merită să stea acolo, din moment ce nu știe să înoate și intră doar când îi convine proba. Până și Geanina a jucat de mai multe ori.

Valentin pentru a doua oară ratează șansa de a-l nominaliza pe Giani și asta îl va costa scump. Dacă reușea să spargă gașca formată din Giani, Drăghia și Cazacu ar fi avut șanse să ajungă în finală, deoarece e din ce în ce mai bun pe traseu.

La acest moment, ca rezultate, Gianina este cea mai slabă. Probabil ea o să plece... Totuși, am observat că progresează pe zi ce trece. Belbi nu cred că poate face mai mult decât a făcut (deși nu îmi place că au pus-o la zid pentru că nu știe să înoate.... nu știa nici până acum, dar când aducea puncte era bună?!?). Larisa e cea mai bună fată din Exatlon. Cu toate că e cea mai bună, va fi nominalizată în continuare. În opinia mea, Faimoșii nu o merită pe Lari, pentru că nu știu să o aprecieze. Păcat...

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Prințesa Faimoasă a devenit în seara asta Cenușăreasa! :)) Cum era treaba cu "Dream Team"?

Valentin a ratat a doua șansă să îl nominalizeze pe Giani! Când va fi invers, Kiriță nu-l va ierta.

Băi, oameni buni, Belbiță nu acceptă ideea să fie nominalizată din mândrie, nu zic că nu a fost bună și nu a adus puncte etc.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Diana a crezut că somnul în exces o va ajută să rămână în competiție. Greșit. Nu este în echipă la propriu de câteva săptămâni bune, mai mult nu știe să înoate, deci nu participă la anumite competiții, și mai mult se crede egală cu băieții din echipa ei și mai bună dintre toate fetele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel