DIANA BELBIȚĂ - VALENTIN DRĂGHIA - GIANI KIRIȚĂ: Ea credea că ne poate lua la mișto

Rodica Mitu / 17 apr 2018 / 23:40 Salveaza PDF Comentarii

Marți seară, au fost replici tăioase la Exatlon, în contextul în care Faimoșii au fost nevoiți să facă propuneri spre eliminare.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. În drum spre Arena Exatlon, un conflict a izbucnit între Diana Belbiță, Giani Kiriță și Vladimir Drăghia. Concurenta consideră că nu trebuie să fie nominalizată, deoarece are cel mai bun procentaj dintre fete, însă este corectată imediat de Giani Kiriță, care spune că Larisa conduce clasamentul feminin. Ulterior, Vladimir Drăghia intervine și încearcă să îi explice punctele slabe și punctele forte pe care le are, menționând că acestea vor fi luate în considerare în luarea deciziei.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Situația dintre Faimoși a degenerat la Arena Exatlon. "M-a întristat că ideea unei propuneri a stârnit o reacție atât de violentă din partea Dianei. Aș fi preferat să țipe la mine, la noi, decât să fie atât de tristă. Țin la oamenii noi. Judec după performanța sportivă și e singurul motiv pentru care nu o să o propun pe Diana, deși cred că, în ultimul timp, mai valoroasă este Larisa", a spus Valentin Drăghia care a nominalizat-o pe Larisa.

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Cu toate acestea, Diana Belbiță nu a scăpat de eliminare, fiind nominalizată de către Valentin, care avea protecție. Ulterior, concurenta a făcut următoarele declarații: "E mai ușor să propui o fată. Am preferat să mă retrag de la discuție. Ei încercau să mă convingă că eu sunt concurentul slab. Nu sunt. Îmi doresc să fiu aici în continuare. (...) La final, a fost: lăsați copilul ăsta. Sau ceva de genul".

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. Drăghia a intervenit: "Avem această situație: cineva trebuie să fie votat. Îi excludem pe cei care nu pot. Larisa a spus că ea știe că o să fie votată. Și au mai rămas trei. Cum alegem dacă nu după competențele sportive? (...) Încercam să aflu de la Belbi care e nemulțumirea". Diana Belbiță a zis: "Eu rămân surprinsă să văd că cei din echipa mea și-au numărat punctele. (...) Am avut naivitatea să sper că nu vom ajunge în punctul acesta. Am descoperit noi fețe".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. De asemenea, la Arenă, a vorbit și Giani Kiriță: "Personal, pe mine m-a dezamăgit prin ce a făcut și prin ceea ce spune, ea crezând că ne poate lua la mișto. Poți să ne iei, o dată, de două ori, de trei ori. Am ajuns la o eliminare în care performanțele sportive sunt de bază. Nu pot să trag bețe cu Belbi care, în ultima perioadă, a adus trei puncte".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28