EXCLUSIV  EXATLON ELIMINARE, 18 aprilie 2018. REVOLTA unui fan

Eliminarea, în cadrul competiției EXATLON, bate la ușă. Cel mai dramatic joc al acestei săptămâni s-a încheiat cu victoria Războinicilor, care și-au asigurat astfel protecția.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. Cele trei persoane din echipa Faimoșilor propuse spre eliminare sunt Larisa, Geanina și Diana Belbiță. În contextul celor trei nominalizări, DC News a realizat un sondaj cu privire la eliminarea care va avea loc astăzi. În urma rezultatelor înregistrate, cele mai multe voturi le-a primit Geanina (53,71%), urmată de Diana Belbiță (35,34%) și Larisa (10,95%). Așadar, cei care au răspuns sondajului consideră că Geanina trebuie să părăsească competiția.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. "Fanii războinicilor au votat-o pe Geanina pentru a ieși Diana sau Larisa și a rămâne cu jucătorii cei slabi, așa că voturile lor n-ar trebui luate în considerare!!!", este mesajul primit pe adresa redacției, urmare a rezultatelor sondajului menționat.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. Rămâne de văzut care va fi decizia celor ce urmăresc competiția. Rămâneți pe DC News pentru a afla dacă voturile cititorilor DC News corespund și de această dată cu preferințele fanilor EXATLON.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel