Giani Kiriță, momente grele la EXATLON: Le simt ca un cuțit în spate

Giani Kiriță, la Exatlon, trece prin momente mai dificile.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. La ceremonia de după jocul de miercuri seară, sportivul a dezvăluit ce i se întâmplă, iar veștile nu sunt prea bune pentru echipa Faimoșilor.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Din păcate, mă frământă foarte multe încă de ieri. Astăzi la prima probă pe care am avut-o durerile la spate au început să apară din nou. Toate adunate m-au făcut să cad puțin, să mă gândesc la foarte multe.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Într-adevăr, e un moment greu pentru mine, aceste dureri nu îmi dau pace, o dată la trei zile vin, le simt ca un cuțit în spate și mă simt neputincios. Nu am putut să îmi ajut echipa și efectiv rămâi stană de piatră, mai alea când și pierzi. Nu cred că mai e ceva de spus", a declarat Giani Kiriță.

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, încă de la începutul emisiunii Exatlon, Giani Kiriță a fost cel mai vocal concurent, recunoscând de câteva ori că are și un joc "psihologic", adică încearcă să își intimideze adversarii prin limbaj. Recent, situația a degenerat, dovadă fiind reacțiile fanilor în mediul online, dar și acțiunile acestora: au realizat o petiție pentru eliminarea concurentului din cadrul concursului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel