EXATLON ELIMINARE, 18 APRILIE 2018. Numele persoanei eliminate, anunțat pe Facebook - UPDATE

EXATLON
EXATLON

EXATLON ELIMINARE. Cele trei persoane din echipa Faimoșilor propuse spre eliminare sunt Larisa, Geanina și Diana Belbiță. Tensiunile sunt mari, în contextul în care se apropie momentul în care Cosmin Cernat va pronunța numele celei care va părăsi definitiv competiția.

UPDATE: DIANA BELBIȚĂ A FOST ELIMINATĂ.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. Pe rețeaua de socializare Facebook, de pe un cont ce pare fals, a fost publicat următorul mesaj: "EXCLUSIV: Exatlon România a rămas fără prințesa Diana Belbiță. În urma voturilor, aceasta a părăsit competiția. Drum bun, Belbiță!". 

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. De menționat că de pe acest cont, în contextul altor nominalizări, au fost publicate mesaje cu privire la persoanele eliminate, dar și cu referire la echipa care pierde o anumită probă. Ulterior, acestea s-au adeverit. Rămâne de văzut ce se va întâmpla miercuri seară.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 18 aprilie 2018. În acest context, amintim ce a spus Diana Belbiță după ce a aflat că a fost propusă spre eliminare: "E mai ușor să propui o fată. Am preferat să mă retrag de la discuție. Ei încercau să mă convingă că eu sunt concurentul slab. Nu sunt. Îmi doresc să fiu aici în continuare. (...) La final, a fost: lăsați copilul ăsta. Sau ceva de genul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel