Exatlon. Belbiță - Larisa Vasile: ''Visul meu trăiește prin tine''

Fosta concurentă Exatlon, din echipa Faimoșilor, Diana Belbiță, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru Larisa Vasile. Belbiță mărturisește că visul ei trăiește prin Larisa acum și își dorește ca aceasta să câștige marele trofeu. 

Finală EXATLON. Fenomenul Exatlon se apropie cu pași repezi de final. Ultima ediție va fi difuzată în direct, pe 23 mai, la Kanal D. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor, Diana Belbiță, a devenit fană înfocată a Larisei Vasile și își dorește enorm ca aceasta să câștige competiția.

Ar fi atâtea de spus acum, dar știu că nu ai avea cum să mă auzi... Aș vrea să știi cât de mândră sunt de tine! Știu cât de greu e să fii acolo, dar nu știu cât de greu e să fii singură acolo... pentru că eu te-am avut pe tine. Sunt sigură că mulți mă vor judeca și condamna pentru că, într-un moment greu pentru Faimoși, eu am curajul să spun că sunt fericită pentru tine. Dar îmi asum asta, pentru că tu meriți... pentru că AZI e despre tine, așa cum fiecare zi din săptămâna ce urmează va fi despre tine. Eu sunt și aici și acolo în același timp pentru că VISUL MEU TRĂIEȘTE PRIN TINE ACUM! Îmi lipsești mult, dar vreau să vii ultima de acolo! TE IUBESC COPIL FRUMOS!!", este mesajul postat de fosta concurentă Exatlon, Diana Belbiță, pe contul său de Instagram. 

(w670) Diana Belb

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel