EXCLUSIV  ”Este blat pe față” acuză Mugur Ciuvică: De ce nu o pomenește Nicușor Dan pe Gabriela Firea

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a spus de ce Cristian Popescu Piedone nu mai are prima șansă la Primăria Capitalei.

Președintele GIP, Mugur Ciuvică, a vorbit despre ceea ce numește blatul pentru Primăria Capitalei, în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră”. 

Mugur Ciuvică: Acum un an, au pus în scenă toată manevra asta mizerabilă cu azilele groazei, ca să o facă pe Firea, că ea a fost ţinta. După un an, vine Firea ca o floare şi candidează. L-aţi auzit pe Nicușor Dan sau pe cineva din gaşca de sute de din ăștia de-ai lui de prin presă, de peste tot să mai pronunţe cuvintele "Firea", "azil", de exemplu? Eu nu i-am auzit.

Bogdan Chirieac: Eu cred că domnul Ciuvică este un pic supărat că domnul Piedone nu mai are prima şansă la Primăria Capitalei.

Mugur Ciuvică: Nu mai are prima şansă la Primăria Capitalei, pentru că este totuşi blat pe faţă. Adică au stat ei şi s-au gândit: "Cum facem noi, PSD şi USR, să îl ţinem pe Nicușor Dan în funcţie la primărie. O băgăm pe Firea, pentru că, pe partea cealaltă, Burduja se bate cu Nicușor. Firea nu se bate cu Nicușor." De ce? Pentru că e blat.

Emisiunea Miercurea Neagră integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel