Urmărește emisiunea live


Erling Haaland va avea un salariu astronomic la Manchester City: Peste 600.000 de euro pe săptămână!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Internaţionalul norvegian Erling Haaland, atacantul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund, a ajuns la un acord cu Manchester City, la care ar urma să evolueze din sezonul viitor.

Conform cotidianului Daily Mail, agentul lui Haaland, Mino Raiola, a ajuns la un acord cu responsabilii lui City, care au acceptat să-i plătească un salariu săptămânal de 500.000 de lire sterline (peste 600.000 de euro) noului star a fotbalului mondial, care va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

În vârstă de 21 ani, Erling Haaland este legat de Borussia Dortmund până în 2024, însă în contractul său cu clubul german a fost inclusă o clauză care îi permite norvegianului să plece la o altă formaţie în această vară, în schimbul sumei de aproximativ 75 de milioane de euro.

Daily Mail susţine că Manchester City se pregăteşte să achite clauza respectivă şi, dacă totul va merge potrivit planului, Erling Haaland va semna în vara acestui an un acord pe cinci ani cu actualul lider din Premier League. 

Citește și -  Haaland, ignorat complet de Liverpool: Sincer nu vreau. Nu este distractiv deloc

Antrenorul lui Liverpool, germanul Juergen Klopp, susţine că nu este interesat de transferul atacantului Erling Haaland (Borussia Dortmund), din cauza preţului exorbitant al internaţionalului norvegian, transmite Reuters.

Haaland, 21 ani, este pregătit să părăsească Dortmund la finalul acestui sezon şi toate cluburile de top sunt interesate să obţină semnătura scandinavului contra a 75 milioane euro, clauza lui de reziliere.

Real Madrid, Paris Saint-Germain şi Manchester City se bat pentru norvegianul care a marcat 16 goluri în 18 meciuri disputate la Dortmund în acest sezon, la care se adaugă cinci pase decisive. Haaland a marcat alte trei goluri în trei meciuri din Liga Campionilor şi două în Cupa Germaniei, chiar dacă a fost indisponibil mai multe săptămâni din cauza accidentărilor.

Nu ne vom putea apropia. Cifrele menţionate acolo sunt nebuneşti. Nu avem nimic de-a face cu ele. Nicio şansă. Este ceva care sincer nu vreau. Nu este distractiv deloc, a spus Klopp pentru revista Sport Bild.

Conform media germane, totalul transferului lui Haaland cu un contract pe termen lung depăşeşte 300 milioane euro, inclusiv salariul lui, comisioanele impresarului şi bonusurile legate de îndeplinirea unor obiective.

În doi ani şi jumătate la Dortmund, Haaland a marcat 27 goluri în 28 meciuri din ultimul sezon de Bundesliga, respectiv 14 în 15 partide în restul de sezon după transferul în ianuarie 2020. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel