EXCLUSIV  Emanuel Ungureanu, criticat pentru că se duce la Antena 3, România TV, DCNews: Unde ați vrea? La microfoane prietenoase?

Deputatul Emanuel Ungureanu a spus că, în opinia sa, rezultatele în zona de sănătate „sunt foarte slabe”, dezvăluind ce critici i se aduc deoarece spune deschis ceea ce gândește. 

Emanuel Ungureanu a fost invitat, joi, la DC NEWS TV, în emisiunea „Ce se întâmplă", moderată de Răzvan Dumitrescu. Au fost abordate numeroase subiecte, la un moment dat acesta dezvăluind ce critici i se aduc. 

„Dacă noi spunem că suntem diferiți față de PSD-iști și PNL-iști, trebuie să arătăm acest lucru! Eu am așteptat să ajungem în Executiv ca să arătăm că putem mai mult și mai bine decât cei de dinainte. Este cât se poate de logic. Iar eu trebuie să mă asigur că, atunci când mergem la electorat, venim cu rezultate, nu cu sloganuri.

Când ești în opoziție, poți să spui lucruri, să exagerezi, să pui o presiune pe Executiv. Marea artă a conducerii, din punctul meu de vedere, este atunci când grupul din care faci parte ajunge la putere și există o critică constructivă în interior, care face ca actul de guvernare să fie mai performant.

Rezultatele în zona de sănătate sunt foarte slabe! Deci, eu nu pot să mint oamenii, să mă uit în ochii lor... Nu pot să mă uit la dumneavoastră ca jurnalist incomod (n.r. cu referire la Răzvan Dumitrescu) sau la alții... Pentru că și aceasta este o critică ce mi-a fost adusă în partid, respectiv că mă duc la Antena 3, la România TV și, uite, la DCNews, un post care ne critică. Păi unde ați vrea să mergem? La microfoane prietenoase?”, a spus Emanuel Ungureanu, joi, la DCNewsTV.

Cine conduce de facto USR-PLUS? Răspunsurile le dă Ungureanu la DC News

Ungureanu: Cîțu a comis o faptă penală mai gravă decât Dragnea

În opinia lui Emanuel Ungureanu, Florin Cîțu a comis „o faptă penală mai gravă decât Liviu Dragnea”.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii „Ce se întâmplă”, cine ar fi un șef mai bun la PNL, Ludovic Orban sau Florin Cîțu, Ungureanu a oferit următorul răspuns: „Orban pare mai dispus să negocieze și în interes public, nu doar în interes de gașcă. Și nu am crezut că o să spun asta, dar, după ce a făcut Cîțu în aceste luni, deci... Cîțu l-a depășit pe Dragnea!”

„Acest lucru mi se părea imposibil”, a adăugat Ungureanu. Continuarea declarațiilor, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel