eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. Cum să iei toate reducerile

Black friday
Black friday

eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. eMAG vine pe 15 noiembrie, de BLACK FRIDAY 2019, cu cele mai multe reduceri din an.

eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. Fă-ți lista cu produsele favorite! Ai libertatea să alegi ce-ți place din milioane de produse. Nu mai sta pe gânduri și salvează-le pe toate la Favorite, iar de Black Friday ai toate șansele să le prinzi la super reduceri.


eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. Asigură-te că ai datele complete în cont. Pentru a comanda rapid, intră în contul tău și completează adresa de livrare. Pe lângă livrarea prin curier au fost pregătite 15 showroom-uri eMAG, 600 de oficii poștale și peste 200 de easybox-uri pentru ridicare personală. Caută-l pe cel mai apropiat de tine!


Instalează aplicația eMAG și afli când începe Black Friday. Activează notificările pe mobil și ești anunțat din prima secundă de Black Friday!

eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. Instaleaza aplicatia eMAG, activează notificările si esti anunțat de îndată ce incepe Black Friday! Pentru cei ce au aplicația este recomandat o verificare pentru a fi cu update spre cea mai nouă versiune.


eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. Cu cardul salvat cumperi imediat Salvează adresa de livrare din contul tău ca să poți comanda repede produsele preferate. Salvează datele cardului tău bancar în contul eMAG, secțiunea Cardurile mele. Vei comanda și mai rapid, în deplină siguranță. În plus, dacă te răzgândești, primești banii în 30 de minute prin serviciul Instant Money Back.


eMAG ghid BLACK FRIDAY 2019. Ai libertatea să profiți întreaga zi de cele mai multe reduceri din an! Au fost pregătite oferte de la prima oră a dimineții și până la miezul nopții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel