UPDATE Elicopter prăbușit lângă stadionul din Leicester. Incendiu uriaș VIDEO

Un elicopter care aparține proprietarului echipei Leicester s-a prăbușit în imediata vecinătate a stadionului clubului.

UPDATE 2

Conform dailymail www.dailymail.co.uk a fost confirmat faptul că proprietarul clubului Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, se afla în elicopterul de opt locuri care s-a prăbușit.

”It has been confirmed that Leicester owner Vichai Srivaddhanaprabha was in the eight-seater helicopter at the time of the crash but there is currently no news on casualties.”

*****

Primele fotografii au arătat o minge de foc imensă, în timp ce martorii au declarat pentru Sky Sports News că elicopterul a decolat de pe teren în jurul orei 20:30, dar a pierdut controlul în câteva secunde și s-a prăbușit în parcarea auto E - parcarea personalului clubului, care este la aproximativ 200 de metri de stadion.

Până la ora publciării știrii nu s-a aflat cine era în elicopter. Aparatul aparține lui Vichai Srivaddhanaprabha, cel care a achiziționat clubul în 2010, amintește bbc.com. El pleca de la stadion de fiecare dată cu elicopterul după un meci al echipei sale pe teren propriu.

UPDATE 1 În primă fază, s-a confirmat faptul că fiul său, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, care este și vicepreședintele clubului, nu a fost la meci.

Leicester City a jucat sâmbătă cu West Ham United în Premier Leaguepe stadionul King Power.

The Guardian relatează că în zona prăbușirii și-au făcut apariția și fotbaliștii lui Leicester, iar portarul Kasper Schmeichel a fost văzut plângând în hohote, alături de alți colegi de-ai săi.

VIDEO

Fotograful Ryan Brown, freelancer, care a fost la meci, a văzut elicopterul părăsind stadionul King Power înainte de a se prăbuși. El a spus la 5 Live: "În mod literar, motorul s-a oprit și atunci m-am întors și am auzit un zgomot ca un zbârnâit. Apoi s-a făcut liniște, elicele încă se roteau și apoi a izbucnit un zgomot infernal." El a mai spus că a alegat la locul accidentului unde a văzut o imensă minge de foc în jurul elicopterului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel