Elena Udrea, singură de ziua ei: Încerc să supraviețuiesc

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea este singură de ziua ei. Fostul ministru al Turismului, prezentă prin legătură telefonică în emisiunea Agenția Vip a mărturisit că se simte singură în Costa Rica, deși ar fi trebuit să fie zi de sărbătoare pentru ea. 

Aniversare tristă pentru Elena Udrea. Prima onomastică departe de țară. „Este prima onomastică pe care o sărbătoresc departe de țară. Nu îmi doream lucrurile astea, dar s-a întâmplat. Nu am prietenii aici, nimic nu e ca acasă. Încerc să supraviețuiesc acestui moment, acestui episod...Să sperăm că următoarea aniversare, de Mihail Și Gavril, o petrec acasă, alături de familie.

Eu nu sunt făcută să trăiesc în altă țară. Eu sunt făcută să trăiesc în țara mea, în România. Nu am apucat să sărbătoresc. De dimineață am fost la ora de mișcare pentru că încerc să fac mișcare, chiar dacă sunt însărcinată...Neavând aici aproape pe nimeni, nu este neapărat o sărbătoare. M-am bucurat să primesc foarte multe mesaje de acasă. M-am bucurat să văd că s-au gândit oamenii la mine. Toți cei care mi-au scris, mi-au zis că își doresc ca totul să se termine cu bine și să mă întorc, să am viața mea, la mine acasă”, a spus Elena Udrea, la Antena Stars. 

Elena Udrea va naște la sfârșitul lunii octombrie

„Conform calculelor făcute de medicul meu, fetița se va naște undeva după 23 octombrie. Va fi în zodia Scorpionului! 
Primele trei luni au fost grele...am și pierdut unul din copii după prima lună, mi-am spus că așa a dat Dumnezeu... Acum sunt bine, pot să fac mișcare, pot să și mănânc ceea ce vreau. Acum sunt mult mai bine și cred că așa va fi și de acum încolo”, a mărturisit Elena Udrea la Agenția Vip.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel