Elena Udrea - Șerban Nicolae, scandal MARE la Antena 3

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Schimb dur de replici între social democratul Şerban Nicolae şi fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, în direct la emisiunea moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, Sinteza Zilei. Cei doi politicieni s-au certat pe tema "falsei lupte anticorupţie" din perioada în care Traian Băsescu era preşedintele ţării. Chiar dacă Udrea a spus că nu este responsabilă pentru ce se întâmpla atunci, Şerban Nicolae a fost categoric. 

"Sistemul a început cu ticăloşia asta din 2004, din decembrie. Vă spun eu. Dosarul Flota a fost cerut de Băsescu, ca preşedinte, pentru ca a vrut să vadă ce i-am scris eu lui Iliescu. Dosarul fusese secretizat de mine. Ce a făcut Macovei cu modificarea legilor justiţiei, cu modificarea la DNA, toate acestea au început în 2004 în decembrie. Toată povestea asta este una făcută ticălos. Şi nu am uitat nici de bileţelul dumneavoastră roz în care l-aţi dat în gât pe Tăriceanu, multe lucruri, nu vreau să fac acum ... Credeţi-mă, de la momentele de aroganţă când îi spuneaţi lui Orban domnul Organ în scris şi refuzaţi să participaţi ca ministru la anchetare la o comisie parlamentară, toate aceste lucruri vi le permiteaţi datorită faptului că era un sistem absolut ticălos. Aduceţi-vă aminte cum spuneaţi dumneavoastră că susţineaţi statul de drept şi lupta anticorupţie", a declarat Şerban Nicolae la Antena 3. 

Comparaţii cu procesul de la Nurnberg 

Elena Udrea a încercat să se apere. "Ce vină am eu pentru toate astea, nu înţeleg!", a fost replica Elenei Udrea. 

"Am văzut procesul de la Nurnberg. Am văzut cum se justificau mulţi dintre cei care au participat la sistemul nazist încercând să spună că au executat ordine, că ei erau acolo, dar nu erau de acord cu ce se întâmpla, că nu ştiau ce se întâmplă. Ştiaţi că nu vi se întâmplă nimic, doamna Udrea, de aia giraţi toate mizeriile care se întâmplau", a conchis Şerban Nicolae. 

Elena Udrea a ocupat mai multe funcţii în Guvern în perioada în care Traian Băsescu a fost preşedintele României. Actualmente, ea se află în Costa Rica, unde a fugit de justiţia din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel