Elena Udrea: Nu mai doresc să amestec justiția în scandalul cu Florian Coldea (SRI)

Elena Udrea a transmis, miercuri, că nu doreşte să mai amestece justiţia în scandalul dintre ea şi directorul interimar al SRI, Florian Coldea. Ea a adăugat că nu acuză pe nimeni din justiţie, precizând că este dreptul procurorilor să ancheteze un fost ministru, inclusiv pe ea.

"Nu doresc să mai amestec justiţia în scandalul dintre mine şi generalul Coldea, de la SRI. Nu mai vreau să fac acest lucru", a declarat Elena Udrea, după şedinţa comisiei juridice care a avizat favorabil solicitarea DNA de începere a urmăririi sale penale în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a spus că a cerut membrilor Comisiei juridice să voteze favorabil solicitarea DNA şi a dat asigurări că nu va ataca niciodată justiţia.

"Am văzut tactica celor care încearcă să răspundă acuzaţiilor pe care eu le-am adus generalului Coldea. Este o tactică prin care încearcă să mă decredibilizeze: Udrea atacă justiţia, Udrea atacă SRI. În nici într-un caz Udrea nu va ataca niciodată justiţia, nu atac SRI, vorbesc despre un om", a mai spus deputatul, conform Mediafax. Elena Udrea a adăugat că este dreptul procurorilor să cerceteze, să ancheteze un fost ministru, inclusiv pe ea.

Întrebată cum arată o zi din viaţa ei, Elena Udrea a răspuns: "Nu chiar aşa ca înainte, să ştiţi". Ea a precizat că o are alături pe mama ei şi familia.

Vezi și: Cum comentează Alina Gorghiu afirmațiile Elenei Udrea -EXCLUSIV -

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel