Iohannis, refuz dezbatere. Elena Cristian, la Realitatea Plus: Știm bine care sunt regulile

Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness, prezentă în studioul Realitatea Plus, a spus că se joacă în continuare aceste alegeri prezidențiale. 

Elena Cristian a mărturisit că și-ar dori măcar un interviu înainte de cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, mai ales că, în 5 ani de mandat, președintele Klaus Iohannis nu a acordat decât un singur interviu, la TVR.

De asemenea, jurnalista a precizat că trebuie văzut și ce se întâmplă cu voturile lui Mircea Diaconu, pe care le-a luat de la PSD în primul tur, dar și cu cele ale lui Theodor Paleologu. 

”Eu tot sper să existe această dezbatere și să sper să fie anunțată, să existe o dezbatere, după regulile unei dezbateri, știm bine care sunt regulile, cu tot ceea ce implică, și noi toți să putem să urmărim așa ceva, când trebuie, e necesar, eu tot sper să se întâmple asta și l-am văzut pe Klaus Iohannis în această seară că nu a refuzat categoric ideea unei dezbateri în următoarele două săptămâni, cele care mai sunt de campanie.”, a spus Elena Cristian pentru Realitatea Plus.

Se pare că totuși echipa de campanie a lui Klaus Iohannis, de la PNL, a decis, în prezența președintelui, ca acesta să nu accepte o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel