Sebastian Cucoș, declarații. Chirieac: A vrut să dea un semnal colegilor săi

Sebastian Cucoș. Foto: Crișan Andreescu
Sebastian Cucoș. Foto: Crișan Andreescu

Sebastian Cucoș, șeful Jandarmeriei Române, a oferit declarații cu privire la intervenția jandarmilor la mitingul diasporei. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat afirmațiile făcute de Sebastian Cucoș, în direct, la România TV.

Bogdan Chirieac este de părere că mesajul transmis de șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, reprezintă un semnal pentru colegii săi.

Văd că este o salvă de declarații și interviuri inutile. Cea mai spectaculoasă a fost cea a președintelui Iohannis. Ce cred eu că a vrut să facă Colonelul Cucoș, din Afganistan. A vrut să dea un semnal pentru colegii săi la modul: Sunt aici, ați procedat bine. Dacă se întâmplă ceva, mi se întâmplă mie, nu vi se întâmplă vouă. Omul ăsta care a fost în Afganistan, înțeleg că a fost și prin Kosovo, le-a spus celorlalți, care sunt timorați în momentul acesta, că  s-a reacționat cu brutalitate excesivă când li s-a dat cu piatra în cap., a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Apreciez extraordinar capacitatea de reacție a statului subteran. Domnule, România e greu de învins. Avem un stat de suprafață și un stat subteran., a adăugat analistul politic.

Vezi și: Sebastian Cucoș, declarațiile momentului din Jandarmeria Română

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel