Șef CJPC Constanța, bătut la un control. Terasa, închisă definitiv

Șeful Protecției Consumatorilor, bătut la un control
Șeful Protecției Consumatorilor, bătut la un control

Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța, care a fost bătut în timpul unui control la o terasă din Neptun, a declarat că aceasta a fost închisă definitiv, iar administratorul a fost amendat cu 50.000 de lei.

Terasa din staţiunea Neptun unde, în urma unui control, a fost agresat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a fost închisă definitiv, iar administratorul acesteia a fost amendat cu suma totală de 50.000 de lei, a informat vineri reprezentantul instituţiei, Horia Constantinescu, potrivit Agerpres.

"S-a emis decizia nr. 8 din 3.08.2018, dispunând măsura complementară de închidere DEFINITIVĂ a unităţii ZORBA'S TAVERNA din Neptun", a transmis şeful CJPC Constanţa, menţionând totodată că administratorul localului a fost sancţionat cu 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului şi cu câte 10.000 de lei pentru "depozitare şi proceduri periculoase".

Miercuri după-amiază, reprezentantul CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că a fost bătut de mai mulţi bărbaţi, având echimoze în zona gâtului şi un dinte spart, iar colega sa de serviciu îmbrâncită, în timpul unui control la terasa Zorba's din staţiunea Neptun, unul dintre agresori fiind patronul respectivului local. 

Mesajul IPJ Constanța

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şeful CJPC Constanţa, aflat în control la restaurantul-terasă Zorba's, "a fost agresat de reprezentanţii restaurantului care, la rândul lor, reclamă că au fost agresaţi". 

Părţile implicate au fost audiate, poliţiştii efectuând cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, au precizat reprezentanţi ai IPJ. 

Vezi și: Șeful Protecției Consumatorilor, bătut la un control

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel