Șeful Protecției Consumatorilor, bătut la un control

Bianca Ştefan / 01 aug 2018 / 21:01 Salveaza PDF Comentarii
Poliție
Descriere foto: Poliție

Șeful Protecției Consumatorilor a fost bătut în timp ce intenționa să verifice o terasă din stațiunea Neptun.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a fost bătut de mai mulţi bărbaţi în timp ce intenţiona, miercuri seară, împreună cu o colegă de serviciu, să efectueze un control la terasa Zorba's din staţiunea Neptun, unul dintre agresori, conform reprezentantului instituţiei, fiind patronul respectivului local, scrie Agerpres.

Constantinescu a afirmat că el şi colega au fost îmbrânciţi, iar o persoană "a spart o sticlă, ameninţând că se mutilează". 

"Am fost bătut de trei bărbaţi, am pierdut şirul ... cine şi cum. (...) Ne-au smuls telefoanele", a afirmat şeful CJPC Constanţa, menţionând că în prezent se află la sediul Poliţiei Neptun pentru a reclama cele petrecute. 

Potrivit lui Horia Constantinescu, pe gât are mai multe echimoze, iar un dinte i-a fost spart. 

Cum a început conflictul

Scandalul a început în urma unor discuţii contradictorii, şeful CJPC spunând că are dreptul să facă în mod inopinat verificări, pe baza legitimaţiei de serviciu, fiind autoritate de control, în timp ce reprezentanţii localului susţineau că nu are acest drept fără existenţa unei autorizaţii în care să se menţioneze şi orele între care se fac verificările. 

Constantinescu a declarat că verificările la Zorba's nu au putut avea loc, menţionând că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi închiderea respectivei unităţi de alimentaţie publică pentru obstrucţionarea reprezentanţilor autorităţii de control. 

Mesajul IPJ Constanța

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şeful CJPC Constanţa, aflat în control la restaurantul-terasă Zorba's, "a fost agresat de reprezentanţii restaurantului care, la rândul lor, reclamă că au fost agresaţi". Reprezentanţii CJPC îşi exercitau atribuţiile de serviciu, respectiv verificau condiţiile în care funcţionează terasa. 

Părţile implicate sunt audiate la această oră, poliţiştii efectuând cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, au precizat reprezentanţi ai IPJ.

Vezi și: Italia: Român, bătut până la moarte, fără pic de milă


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81