Ședință la PNL, după ce Darius Vâlcov l-ar fi denunțat pe Vasile Blaga. Copreședintele PNL, declarație- VIDEO

Vasile Blaga este în centrul unui scandal de proporții. Copreşedintele PNL a ajuns vineri dimineață la sediul partidului, unde are loc o ședință. 

Darius Vâlcov l-a denunțat pe Vasile Blaga la DNA, declarând că fostul președinte al PDL a intervenit pentru ca firma Tehnologica Radion să câştige licitaţiile din Olt. Situaţia delicată în care se află Vasile Blaga, ginerele său fiind reținut joi pentru evaziune fiscală, pune pe jar PNL. Liberalii s-au întâlnit, vineri dimineață, pentru discuţii.

"Nu i-am cerut domnului Vâlcov, așa cum am declarat și ieri, și nimănui de altfel, să acorde în țara asta cuiva vreun contract, nici pentru firma Tehnologica, nici pentru altă firmă, niciodată. Nu aveam niciun motiv. Cred că inițial Vâlcov ca să-și rezolve problemele a făcut astfel de declarații. Nu am intervenit și nu am fost la sediul partidului ca să-i spun să-i dea vreun contract firmei Tehnologica. Probabil că vrea să scape ca și alții de pedeapsă sau de o parte din pedeapsă", a declarat Vasile Blaga.

Copreședintele PNL a precizat că nu a contralat firma prin interpuși sau prin fiica sa, așa cum s-a vehiculat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel