Duckadam, șocat de Andrei Vlad: L-am lăsat în pace după un așa răspuns

FCSB a fost pulverizată de Gaz Metan, 4-0 la Mediaș, iar echipa lui Becali a ajuns la 5 înfrângeri consecutive și se află pe penultimul loc în România.

Tânărul portar Andrei Vlad a fost din nou titular, dar a greșit la primul gol după care a fost schimbat din cauza unei accientări. L-a finalul partidei, fostul mare portar Helmuth Duckadam, oficial FCSB, a avut o discuție cu Vlad.

"De la grădiniţă la facultate nu se poate, eu i-am spus. A sărit nişte etape. L-am întrebat şi eu la un moment dat, i-am zis că la acea centrare trebuia să iasă. El a zis că mai bine e să nu iasă. Aşa s-a terminat discuţia. Eu aşteptam un alt răspuns. În mintea lui a crezut că are dreptate şi l-am lăsat în pace. Au momente când sunt atât de plini de ei, de siguri. Uneori încearcă să-şi ascundă emoţia printr-un fel arogant de a fi. De multe ori îl vedem şi pe Andrei Vlad foarte dezinvolt, dar el avea emoţia în el. Eu cred că frica a fost mai mare decât durerea la schimbare", a declarat Duckadam, prezent în studioul Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel