EXCLUSIV  Drama Maramureșului. Zetea vrea să se întoarcă la CJ pentru șantiere! ”Onești, cinstiți, harnici, muncim și ne ținem de cuvânt”

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Maramureș, a explicat de ce vrea să se întoarcă la cârma acestuia.

"Sunt foarte multe motive pentru care PSD trebuie să reia activitatea în administrația publică locală. Am transmis maramureşenilor toate întâlnirile pe care le-am avut şi sunt mii de întâlniri, de oameni care ne-au văzut. În primul rând, readucerea în judeţul Maramureş a şantierelor. În ultimii patru ani, au lipsit. Actuala conducere a CJ, formată dintr-o majoritate între PNL şi USR, a promis foarte multe lucruri, a transmis public foarte multe proiecte care au rămas la stadiul de proiecte.

"Asta este o dramă a Maramureşului"

Nu avem niciun şantier major în judeţul Maramureş. În mandatul dinainte - 2016-2020 -, s-a reuşit reabilitarea a 200 de km de drum judeţean, cu investiții de peste 100 de milioane de euro. Doar în infrastructura rutieră! În ultimii patru ani, actuala conducere a CJ a introdus în şantiere efectiv zero km de drumuri judeţene, iar asta este o dramă a Maramureşului, pentru că nu putem să vorbim despre dezvoltarea turismului, cel puţin în Maramureșul voievodal, atâta timp cât nu ai infrastructură rutieră accesibilă, pentru ca turiştii să poată circula pentru a ajunge la frumoasele pensiuni", a spus Gabriel Zetea, în emisiunea DC Votez, de la DCNews TV.

"Guvernarea este formată dintr-o coaliție, dar prim-ministrul aparţine PSD. Un preşedinte al CJ care să aibă acces la fondurile guvernamentale necesare Maramureşului este absolut imperios necesar. Cu atât mai mult cu cât PSD are în judeţ o echipă mare de primari - cei mai buni, principalii gospodari din fiecare comunitate locală. Iar asta vom face, asta cerem fiecărui candidat din Maramureş - lucruri concrete.

"Terminăm cu lucrurile astea frumoase, doar poze pe Facebook"

Terminăm cu lucrurile astea frumoase, doar poze pe Facebook. Trăim în realitatea de zi cu zi. Lăsăm promisiunile şi, în pliantele electorale, punem doar lucrurile pe care ştim că le şi finalizăm în patru ani. Asta este marea diferenţă pe care noi, PSD Maramureş, o facem faţă de orice alt partid. Patru ani este mandatul pentru care suntem aleși - primari, preşedinţi de CJ, consilieri locali. În patru ani, este timp suficient să ne ţinem de cuvânt, peste patru ani să putem merge în faţa fiecărui maramureșan şi să spunem "uite, ne-am ţinut de cuvânt". Până la urmă, aşa am fost crescuți noi, aici, în Maramureş - oameni oneşti, cinstiţi, harnici, care muncim şi ne ţinem de cuvânt", a mai spus candidatul PSD la CJ Maramureș.

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF: 41240002

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel