Dragomir, listă acoperiţi în presă. Chirieac: DC News îi stă la dispoziţie

Dragomir, listă acoperiţi în presă. Chirieac: DC News îi stă la dispoziţie
Dragomir, listă acoperiţi în presă. Chirieac: DC News îi stă la dispoziţie

DC News îi stă la dispoziţie lui Daniel Dragomir pentru a publica lista cu jurnaliştii acoperiţi, afirmă analistul politic Bogdan Chirieac. 

După ce fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a prezentat în cadrul Comisiei de control al SRI o listă cuprinzând 19 jurnalişti care ar fi fost "acoperiţi", având relaţii de colaborare cu serviciile secrete, Bogdan Chirieac îl invită să dea cărţile pe faţă şi să facă publică lista respectivă. 

"Normal ar fi ca prin lege să se interzică recrutarea de jurnalişti de către serviciile secrete, iar cei care au avut a face cu aşa ceva să fie descoperiţi oficial. Categoric trebuie să vedem lista domnului Dragomir, iar dacă domnia sa are lista respectivă - că am încredere că mai vorbeşte şi lucruri adevărate - avem DC News care îi stă la dispoziţie pentru a publica lista respectivă. Dacă, însă, doreşte să meargă pe cale instituţională şi a predat-o Comisiei de control a SRI eu cred că onorabila comisie are obligaţia de a face publică lista colonelului Dragomir. Măcar ştim un lucru oficial", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac într-o intervenţie la Realitatea TV. 

Întrebat de ce tocmai acum vine Daniel Dragomir cu această listă, Bogdan Chirieac a comentat:

"Poate fiindcă urmează o bătălie formidabilă. Vedeţă că domnul Orban îi face plângere penală primului ministru şi se vorbeşte despre suspendarea premierului de către preşedinte. Statul subteran în România şi, din nefericire, foarte mulţi politicieni de vârf nu au înţeles un adevăr fundamental al epocii Băsescu: meciul se câştigă pe teren. Că-l câştigi o dată, de două ori, de trei ori la masa verde, cum a făcut Traian Băsescu, dar dacă "joci" politică, trebuie să câştigi meciul pe terenul politicii, nu în justiţie, nu în statul subteran, nu în astfel de lucruri."

VEZI ŞI: Daniel Horodniceanu (DIICOT), primele declarații după plângerea penală depusă de Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel