Dragnea, tentativă asasinare. DIICOT, declarații de ultimă oră

DIICOT
DIICOT

Dragnea, tentativă asasinare. Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că instituția pe care o conduce nu a avut nicio anchetă deschisă cu privire la o presupusă tentativă de asasinare la adresa Președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Vă pot spune din ce am verificat până acum că nu am avut…se pare că nu am avut nicio sesizare în sensul acesta. La prima vedere vă pot spune că nu am avut așa ceva și v-aș recomanda să vă interesați și la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru că omorul nu e de competența noastră. (…) Omorul ar fi de competența noastră doar în condițiile în care e comis de un grup infracțional organizat. (…) Adică un grup de o anumită structură. Ori din ceea ce a declarat președintele Camerei Deputaților la Antena3 nu a oferit suficiente elemente pentru a caracteriza grupul celor patru la care se referee ca fiind unul structurat, organizat, în sensul prevăzut de Codul Penal. Plus că dânsul a mai făcut o afirmație în sensul că s-a cercetat această faptă. N-a spus altceva. A fost o chestie extrem de vagă., a spus Felix Bănilă la RIF.

Întrebat dacă are în vedere o posibilă sesizare, Bănilă a răspuns că nu are suficiente elemente.

La momentul acesta nu avem suficiente elemente. Ciudat este pentru mine și colegii mei de ce nu s-a adresat nouă. Și ne oprește și afirmația că s-ar fi cercetat o astfel de faptă.

Vezi și: Dragnea, tentativă asasinare. Anunțul Parchetului General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel