EXCLUSIV  Dragnea, mișcare SPECTACULOASĂ. Listă Cotroceni. Borza: "Rezistență extraordinară"

Scutaru Cristina / 18 ian 2018 / 10:45 Salveaza PDF Comentarii

După o criză guvernamentală terminată repede, avem un învingător care este, în opinia lui Remus Borza, omul săptămânii.

Vorbim despre Liviu Dragnea care a dovedit că are o "rezistență extraordinară de atlet de cursă lungă".

"Scandalul (n.r. - cu polițistul pedofil) a fost folosit ca un pretext. Până la urmă, era o luptă surdă, tăcută, dar și cu accente destul de vizibile între cele două tabere - Dragnea și Tudose. Fiecare voia hegemonie totală în partid. Este o cutumă în PSD că, de regulă, președintele partidului este și premier. Și atunci, dacă Liviu Dragnea nu a putut fi și premier, atunci de ce să nu fie Tudose și președintele partidului? Într-o astfel de cheie cred că trebuie decriptate toate evenimentele", a zis deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept salvatorul Hidroelectrica, în prima ediție a emisiunii "Borza Analytica", de la DC News.

Propagandă privind vulnerabilitățile lui Dragnea 

"A fost și o propagandă înt-o anumită parte a presei privind vulnerabilitățile lui Dragnea. Lui Mihai Tudose i s-a indus sentimentul că Dragnea poate fi înfrânt. Și turneul din Moldova, al președintelui PSD, a fost prezentat, într-o anumită parte a presei, ca un mare eșec. Unii titrau: 'turneul de adio al lui Dragnea'. Iată că nu a fost așa. În afară de Marian Oprișan, toți ceilalți lideri din Moldova au rămas în barca lui Dragnea", a precizat politicianul.

Dragnea, omul săptămânii

"Mișcarea lui Dragnea este iarăși una surprinzătoare, pe repede înainte. A fost conștient că fiecare zi care trece este în dezavantajul lui și că Tudose creează o masă critică mai mare în jurul lui. Atunci a forțat CExN la începutul lunii. Rezultatul a surprins pe foarte multă lume. (...) A urmat capitularea președintelui Klaus Iohannis, surprinzătoare pentru unii, în fața lui Liviu Dragnea. Trăgând linie, indiscutabil Liviu Dragnea este omul săptămânii. A ieșit mult întărit", a adăugat Remus Borza.

Listă semnături


Delegaţia PSD-ALDE, prezentă la consultările de la Cotroceni, i-a prezentat preşedintelui Klaus Iohannis o listă cu parlamentarii care fac parte din majoritatea parlamentară şi semnăturile de susţinere ale acestora, pentru a demonstra că în continuare coaliţia nu are o problemă la vot.

"Am făcut un tabel cu parlamentarii PSD-ALDE şi o susţinere semnată cu fiecare. În ultimele zile au apărut informaţii că sunt parlamentari care nu o vor susţine şi că am pierdut majoritatea. Nu le-am lăsat acolo, nici nu a dorit domnul preşedinte, dar să il informăm că nu există o problemă cu majoritatea parlamentară", a declarat Liviu Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

"Lista cu semnături (n.r. - pentru învestirea Guvernului) reprezintă o reînnoire a jurămintelor parlamentarilor PSD-ALDE de credință, loialitate față de stăpân, jupân, zeu și împărat, adică Liviu Dragnea. Niciodată Liviu Dragnea nu a fost pe cai mai mari decât acum", a mai zis Remus Borza.

[citeste si]

"Ceea ce este interesant la Dragnea este rezistența extraordinară de atlet de cursă lungă. A fost supus unui tir susținut din partea instituțiilor de forță, a presei, a opiniei publice, cu crepuscule și nuclee dizidente chiar și în interiorul PSD. Acestea induceau ideea că sfârșitul hegemoniei lui Dragnea este iminent. Iată că nu a fost să fie. Am văzut o întoarcere spectaculoasă cu 180 de grade. A ieșit mult întărit din tot acest șir de evenimente derulate rapid", a subliniat Remus Borza la DC News.

Iată răspunsul integral:loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +36    Negative: -4

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14