Dragnea explică transferul miniștrilor-delegați

liviu dragnea dece
liviu dragnea dece

Secretarul general al PSD, propus de premierul Victor Ponta pentru funcția de vicepremier, Liviu Dragnea, a explicat, joi, că în Cabinetul Ponta vor fi nouă miniștri delegați, în loc de șase, așa cum se anunțase inițial, pentru a nu afectate autoritățile de management, astfel încât ar fi menținută aceeași structură instituțională, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a confirmat că a fost majorat numărul de miniștrii delegați de la șase la nouă, renunțându-se astfel la înființarea a trei ministere diferite. ”Pentru a nu pune în pericol autorităţile de management de la diferite ministere au rămas ca şi structură instituţională ministerul de bază, iar atribuţiile pe domeniile care se negociaseră au fost date către miniştrii delegaţi. Vor avea aceleaşi responsabilităţi, numai ca şi structură instituţională rămâne acelaşi minister acolo unde a fost cazul”, spune secretarul de stat al PSD.

Victor Ponta a anunțat miercuri la ora 12:20 că lista noului Guvern aflat sub conducerea va avea 20 de ministere, iar șase miniștri vor fi delegați. Joi însă, în lista trimisă de premier Parlamentului și presei, se arată că trei dintre miniștri plini, au devenit miniștri-delegați. Cei trei sunt: Lucia Ana Varga, ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură; Maria Grapini - ministrul delegat pentru Întreprinderi mici și mijlocii, Mediu de afaceri și Turism; Constantin Niță - ministrul delegat pentru Energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel