Dragnea, către liberali: Nu pleacă nimeni cu regiunile în mormânt

Liviu Dragnea, ministrul Administrației și Dezvoltării Regionale, s-a întâlnit, luni, cu parlamentarii PNL cărora le-a atras atenția că ar trebui să dea dovadă de mai "puțină patimă" pentru că nimeni nu pleacă cu  regiunile în mormânt. Ministrul a subliniat că "este prematur" să vorbească de un număr de regiuni atât timp cât nu este terminată analiza, în urma căreia pot ieși "trei regiuni, (...) 60 de regiuni, 14 regiuni".

Liviu Dragnea a explicat "Eu le-am cerut tuturor cu mult drag şi cu foarte mult respect să fim răbdători şi să avem foarte puţină patimă, pentru că cu aceste regiuni nu pleacă nimeni în mormânt, nu le împărăţeşte nimeni. Este vorba să finalizăm un studiu care să dea pentru România un desen regional care să o ajute să se dezvolte echilibrat, iar oamenii să o ducă mai bine", scrie Mediafax.

Conducere prin rotație a regiunilor

Dragnea a preconizat că, în aproximativ două luni, analiza regiunilor va fi pe masa Guvernului și a Parlamentului.  El a declarat că liberalii l-au întrebat despre numărul de regiuni, fiind păreri despre "12, 16, 8 sau 7" regiuni. Ministrul și-a exprimat poziția favorabillă pentru o conducere prin rotație a regiunilor, care ar putea să creeze stabilitate. A adăugat "Poate opinia mea este o opinie greşită şi vom vedea în perioada următoare care va fi soluţia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel