Dragnea, anulare complet. Bogdan Chirieac: Oamenii ăia nu cunosc legea ?

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, decizia Curții de Apel București de a anula completul tras la sorți la Înalta Curte în cazul lui Liviu Dragnea, întrucât CCR nu a publicat motivarea deciziei luate în acest caz.

"Câtă vreme nu s-a dat încă motivarea de către onorabila Înalta Curte, nu poți să tragi la sorți următorul complet care va judeca cauza. Chiar n-ai cum. E elementar. Eu am o altă întrebare. La Curtea Supremă, oamenii ăia nu cunosc legea? Viața oamenilor, că nu știu ce viață mai au oamenii fără libertate, depinde de deciziile pe care dânșii le iau. Cum interpretezi legea în sensul ăsta? Ce este graba asta absurdă? Gata trebuie tras următorul complet la sorți, următorul complet de judecată?", a declarat Chirieac. 

Fapta lui Dragnea, comună în România

"De unde este graba asta? Mai ales că și speța aceasta e trasă de păr. A angajat  Dragnea două femei care au lucrat la partid acum zece ani. Nu e de dat în cap. Nu e de tâlhărie. Nu e de fugit cu sacul de bani în spate. Speța se referă la faptul că, zic unii, că două femei au fost angajate în altă parte și au lucrat de fapt la partid, lucruri care în România nici nu s-au mai întâmplat vreodată. Deci de unde această grabă? Iar lucrul cel mai important este că Înalta Curte nu vede  o interpretare unitară a unei legi, nici măcar nu e o lege, e o chestiune de procedură", a mai spus analistul politic.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel