Dragnea: Aici mă delimitez! L-a certat Dăncilă

Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea, liderul PSD, se delimitează public după apariția unui filmuleț prin care era făcută o asemănare dură pentru Klaus Iohannis.

„Vreau să spun public că mă delimitez de tipul acesta de atitudini, atât împotriva Forumului Democratic German, cât și împotriva oricăror minorități din România. Am susținut și voi susține toate minoritățile din România. În ceea ce privește comunitatea germană din România, este o comunitate respectabilă, care contribuie la dezvoltarea acestei țări. Aici mă delimitez de această acțiune. Nu sunt deloc de acord cu tipul acesta de acțiuni, nu numai în ceea ce îl privește pe domnul Vâlcov, dar din partea nimănui. Relația dintre România și Germania este importantă, trebuie să fie pe baze serioase”, a spus Liviu Dragnea, duminică seară, la România TV.

„Știu că l-a certat doamna premier. Are foarte multe calități domul Vâlcov. (...) Știu că și-a cerut scuze”, a precizat liderul PSD.

Președintele Camerei Deputaților declarase, luni după-amiază, la Parlament, referitor la postările consilierului de stat Darius Valcov, că sunt „nefericite”, însă nu vede niciun motiv pentru care acesta să își dea demisia. „Nu o văd foarte bine (acțiunea lui Valcov - n.r.), cred că a fost o acțiune nefericită. Dar, totuși, nu am văzut inflamări în toți anii ăștia în care erau date publicității rechizitorii. Nu s-a cerut demisia nimănui atunci. Din câte am înțeles, a fost o postare privată. Poate fi un gest nefericit. Nu cred că trebuie să își dea demisia”, declarase liderul PSD, luni după-amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel