Dragnea - Firea. Întâlnire de ultimă oră

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea are la această oră o întâlnire cu Gabriela Firea.

Liviu Dragnea are, luni de dimineaţă, o întâlnire cu Gabriela Firea, în biroul liderului PSD, relatează România TV. Este vorba de o întâlnire în care se discută ultimele detalii ale şedinţei Biroului Permanent Naţional, şedinţă la care s-ar putea lua în discuţie şi data la care va fi organizat marele miting anunţat de liderii PSD. Gabriela Firea, din calitatea de primar general al Capitalei, este cea care ar trebui să identifice şi locaţia din Bucureşti în care s-ar putea organiza mitingul.

Partidul Social Democrat a decis să organizeze un miting de amploare. Tema va fi susținerea familiei tradiționale. 

[citeste si]

Mitingul urmează să aibă loc în Capitală și va fi organizat undeva în a doua jumătate a lunii mai, după cum au anunțat liderii PSD. Data definitivă nu a fost stabilită, totul urmând să se discute într-o ședință ulterioară. 

"Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect'', a afirmat, la momentul respectiv, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel