Dorin Pop nu va merge în etapa următoare la Românii au Talent. Bobonete: Ne-ați dat lumea peste cap. Ne-ați rupt. Ne-ați pus pe chituci

Dorin Pop
Dorin Pop

Pop Dorin nu va merge în etapa următoare la Românii au Talent. 

Pop Dorin, în vârstă de 51 de ani, a venit la Românii au Talent deoarece consideră că dansul este un talent cu care s-a născut. Acesta lucrează ca agent de securitate, este specializat și ca asistent medical generalist și tehnician maseur. El a mărturisit că îi plac provocările și că își dorea de mult să ajungă la acest concurs. 

„Mă numesc Pop Dorin, sunt din Baia Mare și talentul meu este dansul moștenit de la mama mea. Este un talent primit din naștere pe care l-am descoperit și am început să-l practic oficial prin 1987, într-o trupă de dans, trupa Casei de Cultură a Tineretului din Baia Mare. De atunci am mai ajuns și la teatru, balerin și organizator de spectacole, evenimente.

Am participat la foarte multe stagii în țară, în străinătate și marea mea șansă a fost să cunosc o maestră coregrafă din Franța căreia îi mulțumesc foarte mult și căreia îi spun întotdeauna: „Tu as changé ma vie. Merci beaucoup!” (n.r. „Mi-ai schimbat viața. Îți mulțumesc!" )

Îmi doream de mult să ajung la Pro TV, în primul rând, la Dansez pentru tine și după aceea la Românii au Talent. Nu a fost să fie. Am ajuns acum.”, a spus concurentul.

 

Doi dintre jurați nu au fost impresionați

Dragoș Bucur și Bobonete nu au apreciat dansul concurentului. 

„Ne-ați dat lumea peste cap! Noi am crezut că am văzut tot în materie de dans, sezonul ăsta. Ne-ați rupt. Ne-ați pus pe chituci. Ne-a dat uleiul în baie. Ne-a sărit chiulasa. O să ne fie foarte greu să privim următorii dansatori pentru că cei care vin și nu se vor ridica la nivelul dumneavoastră, le voi da X. Promit! Ne-ați dat lumea peste cap și o să fie greu.”, a spus Bobonete.

„Eu am văzut un om care e îndrăgostit de dans. Bucuria pe care a adus-o pe scenă e suficientă pentru mine ca să pot să iau o decizie.”, a spus Andra.

„Aș împărți concurenții în două categorii: cei care vin să câștige premiul și cei care vin că-și doresc să fie pe această scenă, și atât.”, a spus Dragoș Bucur.

Concurentul nu va merge în etapa următoare deoarece a primit doi de „Da” și doi de „Nu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel