Donald Trump-Vladimir Putin: Mi-a zis că...

putin trump
putin trump

Președintele american Donald Trump a declarat sâmbătă că omologul său rus Vladimir Putin i-a spus că "nu s-a amestecat" în alegerile prezidențiale americane, în cursul unui schimb de cuvinte între cei doi șefi de stat la Da Nang, în Vietnam, unde au participat la summitul APEC

"El mi-a spus că nu s-a amestecat deloc în alegerile noastre", a indicat președintele american jurnaliștilor la bordul Air Force One în cursul zborului de la Da Nang la Hanoi.

Interacțiunile între președintele american și omologul său rus fac obiectul unor intense speculații de două zile în orașul de coastă Da Nang, unde ei participă la Forumul de cooperare economică Asia-Pacific (APEC).

Moscova anunțase joi o întâlnire între cei doi lideri, Donald Trump însuși afirmase că se va întâlni cu liderul rus pentru a discuta despre Coreea de Nord. Dar vineri, Casa Albă a declarat, într-o oarecare confuzie, că nicio întâlnire oficială bilaterală Trump-Putin nu figura pe ordinea de zi.

În consecință, un dans diplomatic straniu, notează AFP. După o scurtă strângere de mână vineri seara și o alta sâmbătă dimineața, cei doi lideri au schimbat câteva vorbe, preț de câteva secunde, în prezența camerelor de filmat, în timp ce mergeau împreună cu omologii lor spre locul tradiționalei "fotografii de familie" a APEC, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel