Dodon, mesaj către Iohannis. România și R. Moldova departe de dezbateri false geopolitice

Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea sa, dorind că România şi Republica Moldova să stea departe de false dezbateri geopolitice.

”Va adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcţia de preşedinte al României şi vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilităţi care vă revin. Românii au făcut o alegere importantă şi pentru Republica Moldova prin mandatul pe care vi l-au încredinţat şi am toată încrederea că veţi continua să contribuiţi activ la buna conlucrare dintre ţările noastre”, transmite Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, în mesajul adresat lui Klaus Iohannis, potrivit Unimedia.info.

”Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reuşim împreună să ţinem România şi Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în acelaşi timp să reuşim să apropiem cât mai mult cetăţenii noştri şi să lucrăm pentru bunăstarea lor”, afirmă Igor Dodon în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, în care adaugă că ”Republica Moldova apreciază contribuţia Dumneavoastră şi a românilor la evoluţia sa europeană, dar şi sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea ţării noastre”.




Felicitări și de la fostul premier, Maia Sandu



Mesajul adresat lui Klaus Iohannis  a fost tradus în limba rusă pe pagina de Facebook a președintelui moldovean, Igor Dodon, remarcă Jurnaltv.md.

Duminică seara, la scurt timp după anunţarea exit-poll-urilor, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), fostul premier al guvernului Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria sa în alegerile prezidenţiale din România, aminteşte acelaşi canal media. Klaus Iohannis a obţinut, duminică, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, 65,88% din voturile valabil exprimate, iar Viorica Dăncilă 34,12%, după centralizarea rezultatelor din 99,67% din secţii, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preoţescu, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel