DNA-Traian Băsescu, dosar 'Flota' clasat. Mugur Ciuvică: Mi se pare firesc

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a vorbit, joi, despre clasarea dosarului "Flota" de către DNA. 

În emisiunea "La Ordinea Zilei", Mugur Ciuvică a declarat că "Dosarul Flota a fost închis prin 2005, încheiat definitiv prin 2007. În 2005 a preluat dosarul Morar, pe motiv că rechizitoriul nu fusese semnat de Amariei, ci de adjunctul său, dosarul a fost întors la DNA. Sunt procurori şi procurori, în 2005 au zis gata, tot în 2005 doamna Macovei i-a dat afară pe cei doi care s-au ocupat de dosar, după care Morar a cerut o expertiză, au luat de acolo valoarea contabilă, au zis că e de trei lei, pe flotă s-au luat milioane de dolari, normal că nu e prejudiciu. Şi i-au scos de sub urmărire penală pe toţi cei 78 de inculpaţi, cu excepţia lui Băsescu, care avea imunitate. Şi acum a venit completarea. E o chestie la care mă aşteptam, mi se pare absolut firesc". 

Ghiță, replică lui Zegrean. "Tremură pereții. Să nu ne lăsăm păcăliți"

Procurorii anticorupţie au decis clasarea dosarului Flota, în care fostul preşedinte Traian Băsescu era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare, "întrucât faptele nu există", a anunţat DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel