Directorul grupului TOTAL a murit. Christophe de Margerie A MURIT într-un accident de avion

Un avion în care se afla directorul general al grupului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, şi alte trei persoane s-a prăbuşit luni seara pe Aeroportul Vnukovo din Moscova, provocând moartea persoanelor aflate la bord, relatează agenţia rusă Tass.

Avionul personal, care trebuia să ajungă la Paris, s-a ciocnit, în timpul decolării, cu o maşină de deszăpezire de pe Aeroportul Vnukovo.

Potrivit ultimelor informații, publicate de BBC News, cel care conducea utilajul de deszăpezire era beat. Vizibilitatea pe aeroport era, la ora respectivă, de 350 de metri.

"O aeronavă Falcon s-a cionit cu un utilaj de dezăpezire în timp ce se pregătea să decoleze. Avionul a luat foc și toți cei aflat la bord, un pasager și trei membri ai echipajului, au murit", a declarat Elena Krilova, purtătorul de cuvânt al aeroportului, citată de Russia Today.

Resturile aeronavei erau împrăștiate pe o distanță de aproximativ 200 de metri, trenul de aterizare al avionului fiind la cea mai mare depărtare de restul epavei, au declarat pentru jurnaliștii ruși echipajele de salvare aflate la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Comitetului rus pentru investigaţii în domeniul transportului, Tatiana Morozova, autoritățile de la Moscova au deschis o anchetă penală, sub aspectul infracțiunii de încălcare a regulilor de siguranță aviatică, scrie EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel